En salong med riktigt hög klass på Södermalm i Stockholm.

Denna salong etablerades år 1991 och är därmed den äldsta av Baresso’s salonger, 2017 nylanserades salongen med ambitionen att bli den bästa salongen i Sthlm.

Salongbaresso.se på Rosenlundgatan.48b Södermalm storsatsar med stjärnglans från London och har flugit hit prisbelönta mästarstylisterna Luci och Tibi, med erfarenheter som vinnare av Creativity award Cut & Color competition & Vidal Sasson.

”Vi älskar den engelska kulturen och atmosfären och vi har en genuin passion för ditt hår! I samarbete med våra kollegor i London har vi rekryterat våra stylister Luci och Tibi med den senaste trenden direkt från catwalken i ett av världens största modemecka. London är vår stora inspirationskälla i vardagen, Luci och Tibi erbjuder är den perfekta mixen av enastående hårklippningar, vackra hårfärger och fantastiskt styling. Här kan du sätta dig ned, koppla av och låta våra sensationella frisörer ta hand om dig och ditt hår med deras exceptionella kundservice och expertis.” säger ägaren och idrottsprofilen Nina Baresso.

Tjänster som vi utför i salongen är kreativ färgning, crazy color, botox hårbehandling, folieslingor, uppsättningar, balayage, ombre, sombre, keratinbehandling, brazilian frizzout, färgning, toning, klippning, fade, skägg trim, nya frisyrer, total makeover, olaplex behandling, hårförlängning, öron håltagning, ögonbryn & frans färgning, trådning ect ect.

Här betjänar våra frisörer både bokade kunder och drop-in

För kundernas trevnad har vi nu utökat med en kaffe & te bar.

Tidsbeställning och Drop-in

ÖPPETTIDER

Vardagar 09.00 – 19.00
Lördag 10.00 – 16.00

BOKNING

Tel 08 – 720 06 99

Besöksadress

Rosenlundsgatan 48B, 11863 Stockholm

Instagram

@salongbaresso.se