baresso

välkommen till baresso

Baresso grundades år 1991 i Stockholm. Idag finns det fyra etablerade salonger belägna i Stockholm och Nyköping.

ambitionen

Vår ambition är att bli det främsta företaget inom hårvård i Sverige. Vi vill inte enbart kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna samt de bästa tjänsterna utan även den bästa servicen. Det är kunderna som utgör grunden för vårt företag, därför är det följaktligen oerhört viktigt för oss att alltid sätta just kunden i centrum. Vårt arbete ska erbjuda kombinationer av kvalitet och kreativitet samt klassiska grepp med en trendig riktning.

Get in touch

Vår filosofi

Vi vill erbjuda våra kunder en lyxig samt avslappnad atmosfär i den stressiga vardagen. Dessutom vill vi även visa att det är kunden som är i fokus. Att vara ödmjuka och att ta tillvara på det individuella hos varje kund är en självklarhet för oss och är en av grundprinciperna i vår företagsfilosofi.

Vid mötet mellan kund och frisör är det viktigt att all uppmärksamhet riktas åt kunden och att ni tillsammans kommer fram till ett resultat som passar just er. Förutom detta är det viktigt att harmoni präglar mötet.

När kunden lämnar vår salong ska vi ha gjort vårt yttersta för att denne ska ha fått en ökad självkänsla och ett inre välbefinnande samt fått en frisyr som passar såväl personlighet som utseende. Det är oerhört viktigt att kunden är nöjd med vårt arbete!

nu och framtiden

Baresso befinner sig i ett nytt skede. Skedet innebär nya möjligheter och nya idéer som bl.a. kommer till uttryck i en modernisering av profilen. Dessutom ska företaget expandera och fler salonger kommer att öppnas. Ambitionen är att våra tjänster, produkter samt metoder ständigt ska utvecklas efter arbetarnas och marknadens behov.

Utvecklingen ska alltid ske i kombination med en yrkeskompetens samt kvalitet som även kommer att vara Baresso’s varumärke.

våra salonger

Våra kollektioner kommer framöver att präglas av ungdomlighet och kaxighet, där personlighet och attityd avgör vad man kan bära och vart.

Vi eftersträvar en avslappnad känsla, där noggranna klippningar ger möjlighet att experimentera med stil och känsla. Vidare eftersträvar vi originalitet, djärvhet samt viljan att synas i storstadsdjungeln.

Dessutom tror vi på att skapa en ny stil genom att kombinera olika stilar och färger till nya och annorlunda mixade stilar. Vårt nytillsatta artistiska team ansvarar för just denna utveckling. Teamet kommer att bestämma riktlinjer och skapa nya trender.

Våra salonger är en del av vår nya satsning. Satsningen på ett modernt Baresso innebär ett stort kliv in i framtiden. Inredningen och känslan i salongerna inspireras av elegans och extravagans men samtidigt av enkelhet och harmoni, vilket även speglar verksamhetens filosofi

välkommen till Baresso, välkommen hem!