Vill du bli en i vårt team?

Vill du bli en i vårt team? Ibland söker vi fler medarbetare till våra salonger i Stockholm, Nyköping och Västerås.
Här nedan kan du läsa om vilka tjänster som för tillfället är lediga.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder en trygg arbetsplats där du får bra utvecklingsmöjligheter såväl kvalitativt som kreativt, goda möjligheter till en positiv löneutveckling och tydliga karriärsvägar.
Med flera bolag i koncernen har du även möjlighet att variera ditt arbete i den utsträckning du önskar.

Välkommen till oss med din ansökan

Frisör

DIN BAKGRUND:
Har du en gedigen frisörutbildning och ett gesällbrev eller likvärdigt diplom, skicka gärna din ansökan till oss. Du bör ha minimum 4-5 års erfarenhet som färdigutbildad frisör. God förmåga att kommunicera på svenska, men gärna även goda kunskaper i engelska. Meriterande är dokumenterad kreativitet eller spetskompetens inom yrket.

Du känner en passion för yrket, har ett starkt engagemang och givetvis delar du våra värderingar. Hos oss är ödmjukhet ett starkt ledord och att ha ambition med det man gör och alltid göra sitt bästa för att överträffa omgivningens förväntningar. Hos oss är kunden alltid i fokus och service är naturlig del i vårt arbetssätt.

Receptionist

Arbetet som receptionist innebär växelvis hantering av kunder på plats i salongen och i telefonen.
I arbetsuppgifterna ingår att bemanna salongens telefon/ boka in klipptider, merförsäljning av produkter, framtagning och underhåll av företagets Facebooksida, Instagram och  eventuellt möjlighet att ta hand om hårtvätt, styling, makeup utifrån eget intresse.

DIN BAKGRUND:
Vi söker dig som har ett starkt intresse för mode, gärna inom hår och kläder. Du bör ha en bakgrund inom serviceyrket, minst 1 års erfarenhet, gärna inom Salong eller butik.
Vi ser gärna att du är glad, harmonisk, öppen och tycker om att arbeta med människor. Du är mån om att alltid göra ditt bästa för att överträffa omgivningens förväntningar.

Skicka din ansökan till